Saturday, January 19, 2019

De potentiellt osäkra negativa effekter av steroider

Du har faktiskt gått till gymmet varje dag och arbeta dig butt off. Du konsumerar alkohol friska protein darrar, äta massor av höna, och se några muskelvävnad vinst. Du är glad. Då kan du följa den nya människan vid hälsoklubb blir enorma faktiska snabbt. DianabolHan har precis börjat 3 månader sedan och även han placerar på storlek som det finns någon morgondag. Vad i???

Tydligt han får på roids och även din börjar undra om du behöver kasta in handduken eller få på tåget. Det är frestande. Varför fungerar så hårt när du bara kommer att se sub-par resultat jämfört med de olika andra killen.

Steroider fungerar utan tvekan, men de är värt det? Och även de garanterade?

Den tekniska Gibberish:

Ett stort antal distinkta steroider har faktiskt identifierats i växt, djur och även fungis. De steroider i samband med muskelutveckling kallas anabola steroider.

Anabola steroider är en kurs för alla naturliga och konstgjorda steroidhormonmedel som annonserar cellutveckling och avdelning av vävnad och ben. De inte bara påverkar muskelmassa vävnad men diverse andra kroppsorgan också. Testosteron är den mest kraftfulla naturliga anabola steroider.

Testosteron huvudsakligen utsöndras i testikel av män samt äggstockarna av damer. Det är den primära man sex hormonella medel. I genomsnitt genererar den vuxna manliga kroppen ungefär tjugo gånger mängden testosteron av en vuxen kvinna kropp.

Testosteron ökar normalt hos män i puberteten och även skapar dessa effekter:

  • Raised libido och även erektion frekvens
  • Könshår inkluderar övre ben samt upp mot naveln
  • Ansiktshår (polisonger, skägg, mustasch).
  • Övre kroppshår, periareolar hår, perianal hår.
  • Ökat benägenhet för fysiskt våld eller fientlig.
  • Underhudsfett i ansiktet minskar.
  • Förbättrad muskelmassa uthållighet samt massa.
  • Fördjupning av rösten.
  • Tillväxt av struphuvudet.
  • Utveckling av spermatogenescykler celler i testiklar, manlig fertilitet.
  • Utveckling av käken, ögonbryn, haka, näsa och även renovering av ansiktet ben former.
  • Axlar vidga liksom rib cage ökar.

Farorna:.

Biverkningar av användning av anabola steroider är olika beroende på den typ av medicin, dos, användningsperiod samt individuell känslighet och även reaktion.

För att vara ärlig mot dig, det finns många fler historier och missuppfattningar om steroid resultat än du kan peta en pinne på. Men några av de mycket mer typisk liksom inspelade resultat inkluderar extrem akne, högt kolesterol, högt blodtryck, impotens, och även humörsvängningar.

Så om du tror att du kan hantera det, efter att du är bra att gå ... Jo, faktiskt inte.

Förutom de kontrakterade testikel, kan individer som tar stora doser (som vad som krävs för muskelmassa) förlora kontrollen över sina känslor och även hamna cranky och verkligen aggressiv. Små punkter kan göra dem hysteriskt galna. Detta är vad som kallas "roid vurm".

En fallstudie släpptes i den australiensiska Medical Journal (165: 222 -26) undersökte den bevisning om effekterna av anabola steroider på sinnet.

Förekomsten centrerad på en 29-årig kroppsbyggare som slog sin bättre hälft till döds använder ett verktyg beskrivs som en klo hammare. Medan han begått denna fruktansvärda handling, hans 4 barn kvar i en mer delen av huset. Han därefter sköt sig själv i huvudet. Innan denna incident hade hans bostad liv kallats "lycklig.".

Denna manliga hade faktiskt använde steroider på och stängas av under flera år och 7 veckor före mordet hade han använde en steroid stack inklusive Winstrol-V samt Sustanon, både injicerbara steroider. En senare urin undersökning visade att han dessutom utnyttjas Valium, en muskel depressiva och även ångestdämpande medicin.

Detta tyder inte på om du tar steroider du mosting riskerar att förlora det och hamna en upprörd otrolig hunk. Men det absolut kallar varningsklockor.

Mycket mer dåliga nyheter - Problemen slutar inte när du slutar ta roids heller. Individer som använder steroider kan skapa en tillit till dem. Det tyder på att de kommer säkert att gå genom indragning när de avslutar utnyttja. De kan känna sig sjuka att deras mage, har frustrationer, svettas en hel del, verkligen yr och bli modfällda.

Dessutom är de förbjudna - (Om du ifrågasätter) :.

Steroider är lagligt att användas av veterinärer och även läkare men det är olagligt att sälja eller köpa dem på gatan. När steroider marknadsförs på gatan eller i en hälsoklubb, de är oftast blandas med diverse andra saker som bara höjer din faror.

Steroider dessutom förbjudna från amatöridrott som OS och mest specialiserade sport. Flera olympiska professionella idrottsmän har förlorat sina medaljer efter att de utvärderades och upptäckte att ha använt steroider mass upp.

Är de försäkrade :.

Steroider kommer att öka din muskelmassa - överlägset.

No comments:

Post a Comment