Saturday, January 19, 2019

Οι ίσως να είναι επισφαλείς δυσμενείς επιπτώσεις των στεροειδών

Έχετε πραγματικά έχουν πάει στο γυμναστήριο κάθε μέρα και λειτουργεί πισινό σας μακριά. Μπορείτε καταναλώνουν αλκοόλ υγιή τρέμει πρωτεΐνη, τρώνε τους τόνους της κότας, και να δούμε κάποια μυϊκή αύξηση του σωματικού ιστού. Είσαι ευτυχισμένος. Στη συνέχεια, μπορείτε να τηρούν το νέο άνθρωπο σε health club είναι να πάρει τεράστιες πραγματικά γρήγορα. Ο ίδιος μόλις ξεκίνησε πριν 3 μήνες, αλλά και αυτός διάθεση μέγεθος σαν να μην υπάρχει αύριο. DianabolΤι στο???

Είναι σαφές ότι ο ίδιος παίρνει στο roids και επίσης εκκίνησης σας να αναρωτιούνται αν θα πρέπει να σφικτήρα στην πετσέτα ή να πάρετε στο τρένο. Είναι δελεαστικό. Γιατί η λειτουργία τόσο σκληρά όταν είστε μόνο πρόκειται να δούμε υπο-par αποτελέσματα σε σχέση με τα διάφορα άλλος.

Τα στεροειδή αναμφίβολα λειτουργήσει, όμως είναι αυτοί αξίζει τον κόπο; Και επίσης είναι αυτοί που εγγυημένα;

Η Τεχνική ασυναρτησίες:

Πολυάριθμες διακριτικό στεροειδή έχουν όντως προσδιορισθεί στο εργοστάσιο, τα ζώα, αλλά και fungis. Τα στεροειδή που σχετίζονται με την ανάπτυξη των μυών που ονομάζεται αναβολικά στεροειδή.

Τα αναβολικά στεροειδή είναι μια πορεία όλων των φυσικών και τεχνητών στεροειδών ορμονικών παραγόντων που διαφημίζουν την ανάπτυξη των κυττάρων και το τμήμα του ιστού και των οστών. Αυτοί όχι μόνο να επηρεάσει τη μυϊκή μάζα ιστού, αλλά διάφορα άλλα όργανα του σώματος, καθώς και. Η τεστοστερόνη είναι το πιο ισχυρό φυσικό αναβολικό στεροειδές.

Η τεστοστερόνη εκκρίνεται κυρίως στα testicals των ανδρών, καθώς και τις ωοθήκες της κυρίες. Είναι η κύρια άνθρωπος σεξ ορμονικό παράγοντα. Κατά μέσο όρο, το ενήλικο αρσενικό σώμα παράγει περίπου είκοσι φορές το ποσό της τεστοστερόνης του σώματος ενός κυρίας ενήλικα.

Η τεστοστερόνη ενισχύει συνήθως στους άνδρες κατά την εφηβεία, αλλά και δημιουργεί αυτές οι επιπτώσεις:

  • Υπερυψωμένο λίμπιντο και επίσης τη συχνότητα στύση
  • Ηβική τρίχα περιλαμβάνει πάνω μέρος των ποδιών, καθώς και επάνω προς ομφαλό
  • Προσώπου μαλλιά (φαβορίτες, μούσι, μουστάκι).
  • Άνω των μαλλιών του σώματος, periareolar μαλλιά, περιπρωκτική μαλλιά.
  • Ενισχυμένος τάση για σωματική βία ή εχθρικό.
  • Υποδόριου λίπους σε μειώσεις πρόσωπο.
  • Ενισχυμένη αντοχή της μυϊκής μάζας, καθώς και μάζας.
  • Η εμβάθυνση της φωνής.
  • Η ανάπτυξη του μήλο του Αδάμ.
  • Ανάπτυξη της σπερματογένεσης κυττάρων στους όρχεις, την ανδρική γονιμότητα.
  • Ανάπτυξη της γνάθου, τα φρύδια, πηγούνι, τη μύτη, αλλά και ενημέρωσης των σχημάτων των οστών προσώπου.
  • Οι ώμοι διευρύνουν καθώς και αυξήσεις νεύρωση κλουβί.

Οι κίνδυνοι :.

Οι παρενέργειες από τη χρήση αναβολικών στεροειδών διαφέρουν ανάλογα με το είδος της ιατρικής, της δόσης, περίοδο χρήσης, καθώς και μεμονωμένα ευαισθησία και επίσης αντίδρασης.

Για να είναι κατ 'ευθείαν μαζί σας, υπάρχουν πολλές περισσότερες ιστορίες και παρανοήσεις σχετικά με στεροειδή αποτελέσματα από ό, τι μπορείτε να σπρώξει ένα ραβδί. Ωστόσο, μερικές από τις πολύ πιο χαρακτηριστική καθώς καταγράφεται αποτελέσματα περιλαμβάνουν ακραία ακμή, υψηλή χοληστερόλη, υψηλή αρτηριακή πίεση, ανικανότητα, και επίσης εναλλαγές της διάθεσης.

Έτσι, εάν πιστεύετε ότι μπορείτε να ασχοληθεί με αυτό, μετά από αυτό θα είναι καλό να πάει ... Λοιπόν, δεν είναι στην πραγματικότητα.

Εκτός από τις συμβάσεις testicals, τα άτομα που λαμβάνουν μεγάλες δόσεις (όπως αυτό που απαιτείται για τους μυς κέρδος) μπορεί να χάσει τον έλεγχο των συναισθημάτων τους και καταλήγουν να είναι εκκεντρικός και πολύ επιθετική. Μικρή σημεία μπορεί να τους υστερικά τρελός. Αυτό είναι αυτό που ονομάζεται «roid τρέλα».

Μια μελέτη περίπτωσης κυκλοφορήσει στην αυστραλιανή Medical Journal (165: 222 -26) εξέτασε τα αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με τις επιδράσεις των αναβολικών στεροειδών στο μυαλό.

Το παράδειγμα επικεντρώνεται σε ένα 29-year-old σώμα οικοδόμος ο οποίος νίκησε τον καλύτερο μισό του σε θάνατο χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο που περιγράφεται ως ένα σφυρί νύχι. Ενώ έκανε την φοβερή πράξη, 4 παιδιά του παρέμεινε σε ένα περισσότερο μέρος του σπιτιού. Ο μετά που ο ίδιος πυροβόλησε στο κεφάλι. Πριν από αυτό το περιστατικό, η ζωή κατοικία του είχε τίτλο «ευτυχής.».

Αυτό το αρσενικό είχε χρησιμοποιηθεί στην πραγματικότητα στεροειδή και εκτός για αρκετά χρόνια, και 7 εβδομάδες πριν από τη δολοφονία, είχε χρησιμοποιήσει ένα στεροειδές στοίβα συμπεριλαμβανομένων Winstrol-V, καθώς και sustanon, τόσο ενέσιμα στεροειδή. Μια μεταγενέστερη εξέταση ούρων αποκάλυψε ότι επιπροσθέτως χρησιμοποιείται Valium, ένα μυ κατασταλτική, αλλά και αντι-άγχος φαρμακευτική αγωγή.

Αυτό δεν δείχνει εάν παίρνετε στεροειδή σας mosting πιθανό να το χάσει και να καταλήξει να είναι μια έκπληξη απίστευτο μεγάλο κομμάτι. Αλλά απολύτως καλεί προειδοποίηση καμπάνες.

Πολύ περισσότερο Bad News - Τα προβλήματα δεν σταματούν όταν σταματήσετε να παίρνετε roids είτε. Τα άτομα που χρησιμοποιούν στεροειδή μπορεί να δημιουργήσει μια εξάρτηση από αυτά. Αυτό σημαίνει ότι θα πάνε σίγουρα μέσα από την απόσυρση όταν σταματήσουν τη χρήση. Μπορούν να αισθάνονται άρρωστοι στο στομάχι τους, έχουν απογοητεύσεις, ιδρώνουν πάρα πολύ, πραγματικά αισθάνομαι ζαλάδα και να αποθαρρυμένος.

Επίσης, απαγορεύεται - (Στην περίπτωση που αμφισβητούσαν) :.

Τα στεροειδή είναι νόμιμη για χρήση από τους κτηνιάτρους, αλλά και γιατροί, ωστόσο, είναι παράνομο να πουλήσει ή να αγοράσει τους στο δρόμο. Όταν τα στεροειδή που κυκλοφορούν στο δρόμο ή σε ένα κέντρο υγείας, είναι συνήθως αναμιγνύεται με διάφορα άλλα πράγματα που αυξάνει μόνο κινδύνους σας.

Τα στεροειδή είναι επιπλέον τεθεί εκτός νόμου από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, όπως τους Ολυμπιακούς Αγώνες και πιο εξειδικευμένες σπορ. Αρκετές Ολυμπιακό επαγγελματίες αθλητές έχουν χάσει τα μετάλλια τους, αφού αξιολογήθηκαν και ανακάλυψε ότι χρησιμοποίησε στεροειδή για μαζική επάνω.

Είναι εξασφαλισμένη :.

Τα στεροειδή πρόκειται να αυξήσετε τη μυϊκή σας μάζα - Με μεγάλη διαφορά.

No comments:

Post a Comment