Saturday, January 19, 2019

Na potencialno nevarnih neželenih učinkih steroidov

Ti so dejansko dogaja, da fitnes center vsak dan je in delajo rit off. Ti uživajo alkohol zdrav beljakovin drgeta, jesti ton kokoš, in si oglejte nekaj mišično tkivo dobiček. Ti si srečen. Potem opazite novi moški v klubu zdravja postaja velik dejansko hitro. Pravkar je začel pred 3 meseci in tudi on je dajanje v velikosti, kot ni jutri. Kaj za???

Jasno pride na roids in tudi začetna se sprašujem, ali morate chuck v brisačo ali pa na vlak. To je skušnjava. Zakaj funkcija tako težko, ko boš samo videti sub-par rezultate v primerjavi z različnimi drugimi fanta.

Steroidi nedvomno deluje, vendar so to vredno? In tako so zagotovljena?

Tehnični blebetanje:

Številne značilne steroidi so bile dejansko ugotovljene v rastlin, živali in tudi fungis. V steroidi, povezane z razvojem mišic se imenujejo anaboličnih steroidov.

Anabolični steroidi so seveda vseh naravnih in umetnih steroidnih hormonov agenti, ki oglašujejo razvoj celic in oddelek za tkiva in kosti. Ne samo vpliva mišično maso tkiva, ampak raznih drugih telesnih organov, kot dobro. Testosteron je najmočnejši naravni anabolični steroid.

Testosteron se v glavnem izloča v testicals samcev ter jajčnikov dame. To je glavni moški spolni hormonsko sredstvo. V povprečju odrasli moški telo proizvede približno dvajsetkrat količino testosterona v telesu odraslega ženski.

Testosteron se običajno poveča pri moških v puberteti in tudi ustvarja ti vplivi:

  • Dvignjen libido in tudi montaža frekvenca
  • Sramne dlake vključuje zgornje noge kot tudi navzgor proti popka
  • Dlake (bradica, brada, brki).
  • Zgornja poraščenost, periareolar las, perianalnih las.
  • Povečala nagnjenost za fizično nasilje ali sovražno.
  • Podkožna maščoba v obraz zmanjša.
  • Okrepljeno masa vzdržljivost mišic, kot tudi masa.
  • Poglobitev glasu.
  • Rast jabolko Adam je.
  • Razvoj spermatogenih celic v testisih, moško plodnost.
  • Razvoj čeljusti, obrvi, brado, nos in tudi obnovo obraza kosti oblik.
  • Ramena razširiti tudi prsni koš povečuje.

Nevarnosti :.

Neželeni učinki uporabe anabolnih steroidov razlikujejo, odvisno od vrste zdravila, odmerek, čas uporabe, kot tudi individualne občutljivosti in tudi reakcije.

Da bi ravno s tabo, obstaja veliko več zgodb in napačne predstave o steroidnih rezultatov, kot si lahko suniti palico. Še nekaj od veliko bolj tipična kot tudi zabeležen rezultati vključujejo ekstremne akne, visok holesterol, visok krvni tlak, impotenca, in tudi nihanje razpoloženja.

Torej, če mislite, da se lahko ukvarjajo s tem, potem ste na dobri poti ... No, v resnici ne.

Poleg pogodbenih testicals, lahko posamezniki, ki jemljejo velike odmerke (kot tisto, kar je potrebno za pridobivanje mišične mase), izgubili nadzor nad svojimi občutki in tudi na koncu pa tečen in zelo agresiven. Mali točke lahko jih histerično jezen. To je tisto, kar se imenuje "roid norost".

Študija primera sprosti v avstralski Medical Journal (165: 222 -26) je preučila dokaze o učinkih anaboličnih steroidov na umu.

Primerek osredotočen na 29-letno telo graditelja ki je premagal svojo boljšo polovico na smrt z uporabo orodja opisan kot Keser. Medtem ko je storil to grozno dejanje, mu 4 otroci ostali v enem bolj delu hiše. On potem se je ustrelil v glavo. Pred tem dogodku, je bilo njegovo življenje prebivanje imenuje "vesel.".

Ta moški je dejansko uporablja steroide in izklop za več let, in 7 tednov pred umorom, da je uporabil steroidno sklad, vključno z Winstrol-V, kot tudi Sustanon, tako injiciranje steroidov. Kasneje pregled urina je pokazala, da je dodatno izkoriščena Valium, mišični depresivnega in tudi anti-anksioznost zdravil.

To ne predlagam, če jemljete steroide ste mosting verjetno, da jo izgubijo in na koncu pa razdražen neverjetno kup. Ampak to nujno poziva opozorila zvonovi.

Veliko več Bad News - Težave se ne ustavi, ko ste prenehali jemati roids bodisi. Posamezniki, ki uporabljajo steroide lahko ustvari odvisnost od njih. To pomeni, da bodo zagotovo šli skozi umik, ko prenehajo z uporabo. Ti lahko počutijo bolne, da bi njihov želodec, imajo frustracije, znoj cel kup, res omotični in se malodušni.

Prav tako se jim je prepovedano - (V primeru, da je bilo spraševanja) :.

Steroidi so zakonito uporabo veterinarji in tudi zdravniki kljub temu, da je prepovedano prodajati ali jih kupiti na ulici. Ko so steroidi tržijo na ulici ali v klubu zdravja, so običajno mešano z raznih drugih stvari, ki le vzbuja svoje nevarnosti.

Steroidi so dodatno prepovedana od amaterskih športih, kot so olimpijske igre in najbolj strokovnih športov. Več Olimpijske profesionalni športniki so izgubili svoje medalje, potem ko so ocenili in ugotovili, da so uporabili steroide za množično navzgor.

So Zagotovljena :.

Steroidi se bo povečala svojo mišično maso - Daleč.

No comments:

Post a Comment