Saturday, January 19, 2019

Потенційно небезпечні несприятливі ефекти стероїдів

Ви насправді відбувалося в фітнес-центрі кожен день і працювати ваш прикладом. Ви споживаєте алкоголь здорового білок тріпоче, є тонни курки, і побачити деяку надбавку в м'язовій тканині. Ви щасливі. Потім ви помічаєте нова людина в клубі здоров'я отримує величезний фактичний швидко. DianabolВін тільки почав 3 місяці тому, а також він розміщуючи на розмір, як немає завтра. Що за??? 

Очевидно, він потрапляє на ROIDS, а також відправною шукати відповіді на запитання, чи потрібно кинути в рушник або сісти на поїзд. Це заманливо. Чому функція так важко, коли ви тільки збираєтеся побачити незадовільні результати в порівнянні з різним іншим хлопцем.

Стероїди, безсумнівно, працювати, однак вони коштують? А також вони гарантовані?

Технічний Gibberish:

Численні відмінні стероїди насправді були виявлені в рослинних, тварин, а також fungis. Стероїди, пов'язані з розвитком м'язів, називаються анаболічних стероїдів.

Анаболічні стероїди курс всіх натуральних і штучних стероїдних гормональних препаратів, які рекламують розвиток клітин і відділ тканин і кісток. Вони не тільки впливають на м'язову масу тканини, але різні інші органи тіла, а також. Тестостерон є найпотужнішим природним анаболічний стероїд.

Тестостерон в основному секретується в testicals самців, а також яєчниках дам. Це основний людина секс гормональний засіб. В середньому, дорослий чоловік тіло виробляє близько двадцяти разів більше тестостерону дорослих дамського тіла.

Тестостерон зазвичай підвищує у чоловіків в період статевого дозрівання, а також створює ці дії:

  • Вихований лібідо, а також зведення частоти
  • Лобкові волосся включає в себе верхні ноги, а також вгору у напрямку до пупка
  • Волосся на обличчі (бакенбарди, борода, вуса).
  • Верхня оволосіння, Періареолярний волосся, періанальні волосся.
  • Boosted схильність до фізичного насильства або ворожими.
  • Підшкірний жир в особі зменшується.
  • Підвищена маса витривалість м'язів, а також маса.
  • Поглиблення голосу.
  • Зростання кадика.
  • Розвиток сперматогенного клітин в яєчках, чоловічої фертильності.
  • Розвиток щелепи, брів, підборіддя, носа, а також реконструкції особи кісткових форм.
  • Плечі розширюються, а також грудна клітка збільшується.

Небезпеки:.

Побічні ефекти застосування анаболічних стероїдів, розрізняються залежно від виду ліки, дози, періоду використання, а також індивідуальної чутливості, а також реакції.

Для того, щоб бути прямим з вами, є багато більше історій і невірні уявлення про стероїдних результатах, ніж ви можете тикнути палицю. Тим не менш, деякі з набагато більш типовий, а також записані результати включають в себе крайню акне, високий рівень холестерину, високий кров'яний тиск, імпотенцію, а також перепади настрою.

Так що, якщо ви вважаєте, що ви можете мати справу з цим, після того, що ви добре йти ... Ну, насправді не.

Крім законтрактованих testicals, люди, які приймають великі дози (наприклад, те, що потрібно для посилення м'язів) можуть втратити контроль над своїми почуттями, а також в кінцевому підсумку примхливими і дуже агресивними. Малі пункти можуть зробити їх істеричний розумом. Це те, що називається «Roid манія».

Соціологічне дослідження випущено в австралійському медичному журналі (165: 222 -26) розглянуло доказ, що стосується впливу анаболічних стероїдів на вигляді.

Примірник по центру на 29-річний будівельник тіла, який побив його кращу половину до смерті, використовуючи інструмент, описаний як обценьками. Незважаючи на те, що він зробив цей жахливий вчинок, його 4 дітей залишалися в ще одній частині будинку. Він після цього застрелився в голові. До цього інциденту, його життя резиденція була викликана «щасливим.».

Цей чоловік фактично використовував стероїди і вимикатися протягом декількох років, і за 7 тижнів до вбивства, він використовував стероїд стек, включаючи Винстрол-V, а також Сустанон, як ін'єкційні стероїди. Пізніше дослідження сечі показав, що він додатково використовується валіум, м'язовий заспокійливе, а також заспокійливі ліки.

Це не означає, якщо ви приймаєте стероїди, ви mosting може втратити його і в кінцевому підсумку розлад неймовірно шмат. Але це абсолютно викликає попередження дзвони.

Набагато більше Погані новини - проблеми не зупиняється, коли ви припините приймати ROIDS небудь. Особи, які використовують стероїди можуть створити залежність від них. Це означає, що вони будуть, звичайно, пройти через висновок, коли вони припиняють використання. Вони можуть відчувати себе хворим шлунок, є розчарування, потім цілі багато, насправді відчувають запаморочення і бути пригніченими.

Крім того, вони заборонені - (У разі, якщо ви опитували):.

Стероїди законні для використання ветеринарами, а також лікарів, однак це незаконно, щоб продати або купити їх на вулиці. Коли стероїди продаються на вулиці або в клубі здоров'я, вони, як правило, змішують з різними іншими речами, які тільки піднімають свої небезпеки.

Стероїди додатково поза законом з любительського спорту, як Олімпійські ігри, і більшість фахівців спорту. Кілька Олімпійських професійні спортсмени втратили свої медалі після того, як вони були оцінені і виявили, використовували стероїди для масових вгору.

Чи є вони Гарантований:.

Стероїди збираються збільшити м'язову масу - Безумовно.

No comments:

Post a Comment